Despre noi

Despre noi

Ospitalitate tradițională la Pensiunea La Salcia Liniștită

Cu o experiență de zeci de ani în turismul rural și în special în ceea ce privește cazarea în Delta Dunării, la Pensiunea La Salcia Linistita suntem mândri să oferim o ospitalitate tradițională într-un cadru natural deosebit.

Suntem dedicați să oferim o experiență autentică a Deltei Dunării, astfel încât oaspeții noștri să se simtă ca acasă. Cu o gamă largă de camere spațioase și elegante, oferim cazare Delta Dunării de cea mai înaltă calitate. Fiecare cameră este dotată cu facilități moderne și toate serviciile necesare pentru a asigura un sejur confortabil și plăcut.

În plus, avem propriul restaurant care servește preparate locale tradiționale. Puteți savura bucătăria tradițională a Deltei Dunării într-o ambianță prietenoasă și primitoare.

De asemenea, vă punem la dispoziție plimbări cu barca pe Delta Dunării, o modalitate excelentă de a explora frumusețea naturală a acestei zone. Aveți ocazia să vă bucurați de priveliști unice, să observați flora și fauna locală și să vă relaxați pe apă în timp ce vă faceți drum prin canalele pitorești ale Deltei Dunării.

La Pensiunea La Salcia Linistita, suntem dedicați să vă oferim o experiență de neuitat în Delta Dunării. Indiferent dacă doriți să explorați frumusețea naturii sau să savurați deliciile locale, vă așteptăm să ne vizitați pentru a vă bucura de o experiență completă a Deltei Dunării.

Descopera ofertele noastre de cazare

placeholder-image
persoane

de la 0 lei

placeholder-image
25m²
1 Pat King Size
2 persoane

de la 220 lei

placeholder-image
persoane

de la 0 lei

Cazare În Delta DunĂrii

Pensiunea La Salcia LIniȘtitĂ

Str. Muzicii, nr.1 - 827150 Murighiol, Tulcea

site-ul SE AFLĂ În MentenanȚĂ..

e-mail: contact@lasalcialinistita.ro